Vi arbetar direkt med företag och som samarbetspartner till rekryteringsföretag. Våra uppdragsgivare är främst personalchefer och rekryterande chefer. Vi erbjuder kandidatprofiler av slutkandidater i en rekryteringsprocess, teamutveckling, ledarskapsutveckling och coaching med EQ som utgångspunkt. Inspiro hjälper många kunder över hela världen att göra rätt urval av nya medarbetare.

Exempel på uppdragsgivare

Internationellt klädföretag

Långvarigt samarbete med framstående klädföretag som främst utgörs av löpande kandidatbedömningar av nya Business Controllers. Bedömning av EQ, ledarskap och analytisk förmåga. Ett samarbete med ett flertal olika affärsområden där Inspiro har hjälp till med hela rekryteringsprocesser och kandidatbedömningar.

Vattenfall

Teamutveckling på ett internationellt team. Individuella ledartester samt workshop i teamets styrkor och utvecklingsområden.

Sense talents

Samarbetspartner vid bedömningar av slutkandidater. Bedömning av analytisk förmåga och emotionell intelligens.

Hammer & Hanborg

EQ-profiler på samtliga anställda med individuell återkoppling samt analys av hela gruppens styrkor och utvecklingsområden. EQ workshop med slutsatser och strategier för vidare utveckling.

ITWorks

Test och bedömning av kandidat till tjänst som systemutvecklare.

Starcom

Kandidatbedömningar på ledande nyckelpositioner. Bedömning av EQ och ledarskapsprofil.

kunder