fbpx

Hur kan du hjälpa Tomas?

Tack för att du ville fortsätta läsa om Tomas!
Svaret är att få reda på vad det är som motiverar Tomas på riktigt. Hans håglösa uppsyn och obefintliga engagemang handlar om att han inte är motiverad till det han är ämnad att göra.

Ta reda på Tomas drivkrafter
Genom att analysera vilka som är Tomas starka och svaga drivkrafter så får du reda på vad som motiverar eller frustrerar honom. Du får reda på vad som är hans VARFÖR i livet.

Våra drivkrafter påverkar våra val i livet och skapar motivation eller frustration. När vi känner ”flow” och livet leker så är troligen alla våra drivkrafter uppfyllda. När vi har något som ”skaver och gnager” i livet, så är en eller flera av våra drivkrafter inte uppfyllda. För att få svar på vad som motiverar dina medarbetare på riktigt så kan du göra en Drivkraftsanalys på ditt team.

RMP motivationsprofil ger dig svar på ditt VARFÖR i livet
Vad motiverar dig, vad är viktigt i livet och vad saknar du i livet. Du kommer att se vilka drivkrafter som är viktigast för dig och om de är i balans. Du behöver veta ditt VARFÖR först för att veta VAD du ska göra för att sedan koppla det till din målbild om HUR du ska göra det.

Genom RMP-verktyget får du en kartbild över dina medarbetares drivkrafter. Jag är certifierad Reiss Motivation Master Coach och gör en återkoppling på personens profil där jag går igenom drivkrafterna och ställer en massa frågor som väcker tankar och reflektion över vad som funkar bra eller vad som ”skaver” lite.

Du får ett facit
Genom att göra en kartläggning över Tomas drivkrafter så vet du vad som motiverar och frustrerar honom. Det blir som att du får ett ”facit” till vad som får Tomas att ”ticka”. Det kanske visar sig att Tomas inte alls gillar sina arbetsuppgifter och är bättre lämpad till en annan roll? Eller så kanske han går igång på att nya arbetsuppgifter eller projekt? Vem vet, förmodligen inte han heller.

Med hjälp av denna drivkraftsanalys så kommer Tomas att förstå VARFÖR han inte känner sig engagerad. Du som chef kommer också att se detta, vilket leder till att ni kan börja prata om vad det egentligen handlar om. Efter det kan ni göra de förändringar som krävs för att motivationen ska börja flöda igen.

Har du några ”Tomas” på ditt företag?
Jag kan hjälpa dig att ta reda på vad dina ”Tomas” blir motiverad eller frustrerad av. Boka Drivkraftsanalysen RMP för dina ”Tomas” nu – du kommer inte att ångra dig.

Nu kanske du blev nyfiken på att veta dina egna drivkrafter?
Inte så konstigt, det är väldigt spännande att se sin egen profil och lära sig mer om vad som är viktigt just för en själv. När jag själv fick se min RMP profil så var det flera ”polletter” som ramlade ner. Jag förstod varför jag kände mig lite omotiverad just då och en lätt frustration som låg och gnagde. Efter det kunde jag vidta vissa åtgärder för att komma till rätta med det.

Så därför har jag ett förslag till dig – om du beställer minst fem drivkraftsanalyser för dina medarbetare, så bjuder jag dig på din egen drivkraftsanalys.

Beställ RMP senast den 23 december så får du en
rabatt 
på 600 kr per person.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Erbjudande!

Ta reda på vad som motiverar dig och dina medarbetare! Just nu får du möjlighet att göra drivkraftsanalyser till specialpris. Erbjudandet gäller för bokningar fram till 23 december 2021. Återkopplingen sker efter nyår.

Spara 600 kronor!

Reiss Motivationsprofil med återkoppling 3.900 kr (ord.pris 4.500 kr)

Boka fem RMP för dina medarbetare så får du din egen helt gratis!

Tillval: Uppföljande coaching –  3 samtal 3.900 kr (ord.pris 5.500 kr)

Priserna är exklusive moms.

P.S.Boka senast den 23 december!

Hur går det till?
Efter din bokning får du en länk till Reiss Motivation verktyget där du svarar på frågor om dig själv. Därefter bokar vi tid för återkoppling på din profil. Jag ställer frågor och du reflekterar över dina drivkrafter.

Anmäl intresse i formuläret nedan!

Louise Mebius
Certifierad Reiss Motivation Master Coach

Bakgrund Reiss Motivationsprofil
Upphovsmannen är psykologiprofessor Steven Reiss som har vigt sitt liv till att undersöka människans drivkrafter är. Han genomförde flera års empiriska studier runt om i världen om våra drivkrafter och kom fram till att det finns 16 drivkrafter som är gemensamma för alla, oavsett kön, ålder, ras, bakgrund, kultur.

Vi blir mer eller mindre motiverade av dessa 16 grundläggande drivkrafter och varje individ har en helt unik drivkraftsprofil. Våra drivkrafter sätts redan i våra tonår och påverkas av både arv och miljö. Exempel på drivkrafter är Makt, Acceptans, Självständighet, Heder, Idealism, Familj, Lugn och Fysisk aktivitet.

Reiss Motivationsprofil är utvecklad enligt vetenskapliga metoder, granskad och publicerad i ett antal vetenskapliga tidskrifter. RMP finns på många olika språk.

Ja tack, jag vill veta mera om mina drivkrafter!

Anmäl ditt intresse i detta formulär så kontaktar vi dig inom kort.

Intresseanmälan är inte bindande.

Har du frågor? Ring eller maila oss.

Vi använder Cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta accepterar du detta.