Utbildning inom emotionell intelligens

Vikten av en utvecklad emotionell intelligens hos chefer kan inte underskattas. Att leda andra är en utmanande uppgift som ställer stora krav på en chef. I utbildningen ”Att leda med emotionell intelligens” ger vi dig nycklar till att utveckla ditt ledarskap till en högre nivå.

Under två dagar kommer vi att belysa begreppet emotionell intelligens samt hur vi kan bli mer coachande i ledarskapet. Du kommer att få din egen EQ profil som ger dig insikter om dina egna beteenden. Du kommer att få lära dig hur du arbetar effektivt med ett coachande förhållningssätt genom ett antal konkreta övningar och verktyg, som du kan applicera i din vardag som chef.

Insikt

EQ är avgörande för hur framgångsrik 
en chef är i sitt ledarskap.

Foto: Anders Klapp, Klapp&Co

Vi utvecklar chefer till EQ, medvetna, coachande ledare

Framgångsrikt ledarskap med EQ

Utbildningen

Innan utbildningen får du möjlighet att göra ett test som mäter din emotionella intelligens. EQ-profilen hjälper dig att få insikt om dina beteenden och hur du kan utveckla dem i relation till dig själv och andra.

Under två heldagar diskuterar vi emotionell intelligens och det coachande förhållningssättet. Vi tar bland annat upp verktyg som aktivt lyssnande, kraftfulla frågor, den inre potentialen och feedback.

I utbildningen varvas teori med praktiska övningar. Efter avslutad kurs får du två individuella samtal med en av våra certifierade coacher för att fortsätta utvecklingen av din emotionella intelligens.

Mer information

Läs mer om utbildningen, innehåll, datum, pris, plats och hur du anmäler dig!

Läs mer och boka!

Vi finns även på

www.utbildning.se!

Erbjudande!
Anmäl dig till utbildningen 4-5 december senast 15 november så får du 2000 kr rabatt!

Utvärdering

Vi erbjuder även utvärdering av kandidater för effektiv rekrytering.

Utveckling

Vi erbjuder EQ coaching och ledarutveckling.

Vill du veta mer? Kontakta oss så bokar vi ett möte.

Phone: 070-810 51 66
Email: ledarskap@inspiro-eq.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din e-post (obligatorisk)

Ämne

Meddelande