Ledarskapsutbildning

Praktisk information

Utbildning: ”Det Hållbara Ledarskapet”
Längd: 2 dagar
Plats: centrala Stockholm
Pris: 12.900 kr exkl moms

Vad ingår:

– EQ-test med rapport
– Kompendium med nycklar till ett hållbart ledarskap
– 2×45 min coachtillfällen med certifierad coach
– Förmiddags- och eftermiddagsfika

Hur anmäler jag mig?

Maila till: ledarskap@inspiro-eq.se

Utbildningsdatum

Hösten 2020:

Öppna utbildningar

September: 30/9 – 1/10 fullbokat!

November: 11-12/11

December: 9-10/12

Företagsanpassad utbildning

Vi håller utbildning på datum som passar er. Låt hela ledningsgruppen gå samma utbildning till ett rabatterat pris!

Det Hållbara Ledarskapet

Innan ledarskapsutbildningen får du möjlighet att göra ditt EQ test som mäter din emotionella intelligens för att få insikt om dina beteenden och hur du kan utveckla dem i relation till dig själv och andra.

Under två heldagar träffas vi och pratar om emotionell intelligens samt det coachande förhållningssättet. Vi tar bland annat upp verktyg som aktivt lyssnande, kraftfulla frågor, den inre potentialen och feedback.

I utbildningen varvas teori med konkreta övningar. Efter avslutad kurs får du två individuella coachsamtal med en av våra certifierade coacher så att du kan arbeta vidare med att utveckla din emotionella intelligens.


OBS! Pga coronatider tar vi även emot intresse-anmälningar för höstens program som INTE är bindande. Välkomna att anmäla ditt intresse för ledarutbildning eller program så sätter vi upp dig på intresselistan och återkommer senare.

Anmäl intresse här:
ledarskap@inspiro-eq.se

Hållbar Ledare – Ledarprogram i 8 månader

I detta ledarprogram kommer du att utforska dina egna förmågor för att få nya insikter om var du själv befinner dig och vad du kan utveckla för att nå ett hållbart ledarskap. Du kommer att få ta del av flera kraftfulla och praktiska verktyg för ett coachande förhållningssätt vilket kommer att ge mer engagerade och motiverade medarbetare.

Upplägg
Innan programmet startar genomför du ett EQ-test som mäter din emotionella intelligens. Din personliga EQ-profil hjälper dig att få viktiga insikter om dina beteenden och hur du kan utveckla dem i relation till dig själv och andra. Forskning visar att det krävs en hög grad av självmedvetenhet för att leda andra på bästa sätt.

Vi startar upp med en två dagars utbildning i det hållbara ledarskapet. Därefter ses vi ca var 6:e vecka för en workshop på 3 timmar per tillfälle. 

Under programmet blir du även coachad utifrån din EQ-profil för att du ska kunna fördjupa dig i något av dina utvecklings-områden med syftet att säkerställa resultat som är hållbara.

Vill du veta mer? Kontakta oss så bokar vi ett möte.