EQ Ledarskap

Forskning visar att EQ är avgörande för hur framgångsrik 
en chef är i sitt ledarskap.

Vi erbjuder en analys av chefens EQ profil, styrkor och utvecklingsområden med uppföljande coaching för att ett mer effektivt ledarskap.

Insikt

Chefer tillsätts efter intellektuell förmåga och gamla kriterier. Men orsaken till att de får sluta är ofta bristande EQ.

Vi erbjuder

Tjänster för att effektivisera rekrytering och mäta och utveckla framgång

EQ coachning

Ett väldigt effektivt sätt att utvecklas som ledare är att göra ett EQ test. EQ-i är ett välkänt och validerad test är en självskattning online. Därefter får du en återkoppling med en certifierad EQ coach.

När du gjort ditt EQ test får du nya insikter om dig själv och vilka beteenden du vill utveckla för att bli en bättre ledare. Men det räcker inte att bara att veta, du måste göra något aktivt för att förändra något. Det tar ca 6-8 veckor att förändra ett beteende om du jobbar på det.

Som uppföljning till din EQ profil får du coachning vid sex tillfällen för att aktivt jobba på vissa beteenden som kommer att ge dig kunskaper och insikter i ditt ledarskap.

 

Ledarcoaching

Alla chefer behöver stöd i sitt ledarskap lite då och då. Vi kan hjälpa dig att identifiera dina ledarkompetenser. Vi tittar på ditt nuläge och ditt önskade läge och jobbar med strategier för hur du ska nå dina mål.

Vi träffas under sex tillfällen utspritt under ca ett halvår.

Teamutveckling

Att arbeta med att utveckla ett befintligt team är en spännande process som skapar mycket insikter och bättre kommunikation i gruppen. Vi arbetar med Facet5 som verktyg och som visar på teamets grundpersonligheter. Att ha en workshop innebär ökad förståelse för: – era olika personlighetsprofiler, styrkor och utvecklingsområden – ditt eget och andras beteende och hur det påverkar gruppen – hur varje medlem bidrar till att generera och utvärdera idéer, fatta beslut och implementera – hur individen och teamet löser konflikter

Utvärdering

Vi erbjuder även utvärdering av kandidater för effektiv rekrytering.

Utbildning

Utbilda dig till att bil en emotionellt intelligens ledare med ett coachande förhållningssätt.

Vill du veta mer? Kontakta oss så bokar vi ett möte.