Kostnadsfri föreläsning

Att leda med emotionell intelligens

Vill du inspireras och lära dig varför Emotionell Intelligens (EQ) är den enskilt viktigaste faktorn för framgång hos individen? Eller kanske hur man skapar en attraktiv arbetsplats? Då är den här föreläsningen rätt för dig som vill investera i framtiden och i ditt företag. Och vi vill hjälpa dig!

Du bestämmer när det passar bäst och vi anpassar längden på föreläsningen till 30-60 minuter plus frågestund. Till frukosten, ledningsgruppsmötet eller varför inte till kickoffen?

Vi kommer bland annat att berätta om vad som ofta avgör framgångarna och trivseln på ett företag, presentera konkreta case och ge exempel på ROI som ett tydligt underlag till hur viktigt det är att ha ett utvecklat emotionellt ledarskap. Visste du att över 80 procent av en människas framgång i arbetet är kopplat till en hög emotionell intelligens?

Det här är en möjlighet för er att lära mer om hur man kan öka engagemanget, effektiviteten och produktiviteten på ert företag genom den viktigaste resursen ni har – er personal. Vi har lärt oss en del under de 11 år vi har jobbat med emotionell intelligens och vi vill gärna hjälpa flera att arbeta med den emotionella intelligensen för att nå större framgång.

Kostnadsfritt

Erbjudandet om specialanpassad föreläsning innebär ingen kostnad för er. Vi håller gratis föreläsningar inom Stockholms län. Vill du ha en föreläsning utanför länet tar vi gärna en dialog kring det. Då föreläsningen primärt är riktad till personer i ledande ställning (chefer) inom företaget är det däremot ett önskemål att beslutsfattare är med under föreläsningen och att vi får lämna material om våra tjänster till relevanta beslutsfattare i er organisation.

 

 

Kostnadsfri föreläsning inom Emotionell Intelligens av Inspiro EQ Consulting AB.

Boka föreläsning här!

Kontakta oss och beskriv gärna kort era önskemål och förutsättningar så hör vi av oss inom 24 timmar! Bokningen är inte bindande utan du kan ändra senare om du behöver.

Kontakta oss på telefon eller mail nedan!

0723-75 91 71

Email: ledarskap@inspiro-eq.se