Om Inspiro EQ Consulting

Inspiros vision är utveckla chefer till framgångsrika och hållbara ledare. Vi arbetar med emotionell intelligens som utgångspunkt för att stärka ledarskapet eftersom vi starkt tror på att EQ är en mycket viktig framgångsfaktor som bidrar till en högre lönsamhet i en organisation. Vi har tillsammans många års erfarenhet av ledarskap, coaching, rekrytering och utbildning. Vi är ICF-certifierade coacher på ACC-nivå. Inspiro EQ Consulting innehar certifikat i flera olika arbetspsykologiska testverktyg inom emotionell intelligens, personlighet och analys.

Inspiro består av ett passionerat och prestigelöst team där vi drivs av viljan att utveckla chefer till att bli emotionellt intelligenta ledare. Vi strävar alltid efter att vara professionella, ge utmärkt och snabb service till våra kunder och skapa långvariga relationer och samarbeten. Vår gemensamma drivkraft är ambitionen att ingjuta kraft på både individ- och gruppnivå för att chefen ska nå sin fulla potential.

Välkommen till vårt kontor som ligger på Stortorget 7 i Gamla Stan i Stockholm. 

VD/Ledarutvecklare/coach

Louise Mebius

Louise har bakgrund som försäljnings- och marknadschef, rekryteringskonsult och egen företagare. 12 års erfarenhet av kandidatbedömningar, ledarutveckling och coaching. Louise är ICF-certifierad coach på ACC-nivå med inriktning mot ledare, chefer och grupper. Louise är certifierad i EQ-i, Facet5, Scales och Extended DISC.

Ledarutvecklare/coach

Jennie Astbrant

Jennie har 20 års ledar- och chefsbakgrund inom utbildningssektorn. Jennie är ICF-certifierad coach på ACC-nivå med inriktning mot ledare, chefer och grupper där hon vägleder organisationer mot mål- och resultat. Jennie är certifierad i EQ-i och Facet5

Ledarutvecklare/coach

Hans Mebius

Hans har de senaste 25 åren jobbat inom kommunikation/media i olika chefsroller och utveckling av individer och grupper inom träning, kost och stresshantering. Hans är ICF-certifierad coach på ACC-nivå med inriktning mot ledare, chefer och grupper.

Vi använder Cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta accepterar du detta.