Om Inspiro EQ Consulting

Vi hjälper företag att

Inspiro EQ Consulting AB är ett konsultföretag som etablerades 2009.

Vi som är konsulter är ICF-certifierade coacher på ACC-nivå med mångårig erfarenhet inom chef- och ledarskapets olika delar. Inspiro har certifikat för flera arbetspsykologiska tester inom emotionell intelligens, ledarskap och analys.

Inspiro består av ett passionerat och prestigelöst team där vi drivs av viljan att utveckla chefer till att bli emotionellt intelligenta ledare. Vi strävar alltid efter att vara professionella, ge utmärkt och snabb service till våra kunder och skapa långvariga relationer och samarbeten. Vår gemensamma drivkraft är ambitionen att ingjuta kraft på både individ- och gruppnivå för att chefen ska nå sin fulla potential.

Vårt kontor ligger på Stortorget 7 i Gamla Stan i Stockholm. 

Louise Mebius

VD /Ledarskapskonsult

Louise har bakgrund som försäljnings- och marknadschef, rekryteringskonsult och egen företagare. 12 års erfarenhet av kandidatbedömningar, ledarutveckling och coaching. Louise är ICF-certifierad coach på ACC-nivå med inriktning mot ledare, chefer och grupper. Louise är certifierad i EQ-i, Facet5, Scales och Extended DISC.

Jennie Astbrant

Ledarskapskonsult

Jennie har 20 års ledar- och chefsbakgrund inom utbildningssektorn. Jennie är ICF-certifierad coach på ACC-nivå med inriktning mot ledare, chefer och grupper där hon vägleder organisationer mot mål- och resultat. Jennie är certifierad i EQ-i och Facet5

Hans Mebius

Ledarskapskonsult

Hans har de senaste 25 åren jobbat inom kommunikation/media i olika chefsroller och utveckling av individer och grupper inom träning, kost och stresshantering. Hans är ICF-certifierad coach på ACC-nivå med inriktning mot ledare, chefer och grupper.