Om oss

Vi hjälper företag att utvärdera,utveckla,coacha individer

Inspiro EQ Consulting AB är ett konsultföretag som etablerades 2009.
Vi som är konsulter är ICF-certifierade coacher på ACC-nivå med mångårig erfarenhet inom chef- och ledarskapets olika delar.

Inspiro har certifikat för flera arbetspsykologiska tester inom EQ, ledarskap och analys.

Vi strävar alltid efter att vara professionella, ge utmärkt och snabb service till våra kunder och skapa långvariga relationer och samarbeten.

Inspiro består av ett passionerat och prestigelöst team där vi drivs av viljan att utveckla chefer till att bli emotionellt intelligenta ledare. Vår gemensamma drivkraft är ambitionen att ingjuta kraft på både individ- och grupp nivå för att chefen ska nå sin fulla potential.

Louise MebiusVD /Ledarskapskonsult

Louise har 25 års erfarenhet som försäljnings- och marknadschef, rekryteringskonsult och egen företagare. 10 års erfarenhet av kandidatbedömningar och ledarutveckling. Louise är ICF-certifierad coach på ACC-nivå med inriktning mot ledare, chefer och grupper.

Epost: louise.mebius@inspiro-eq.se
Telefon: 0708-10 51 66

Patrick LundebergLedarskapskonsult

Patrick har över 20 års erfarenhet av chefs-, coaching-, strategi- och ledarskapsfrågor. Styrelseuppdrag inom näringslivet och ideella sammanhang. Patrick är ICF-certifierad coach på ACC-nivå med inriktning mot ledare, chefer och grupper.

Epost: patrick.lundeberg@inspiro-eq.se
Telefon: 0702-64 43 37

Jennie AstbrantLedarskapskonsult

Jennie har 20 års ledar- och chefsbakgrund inom utbildningssektorn. Jennie är ICF-certifierad coach på ACC-nivå med inriktning mot ledare, chefer och grupper där hon vägleder organisationer mot mål- och resultat.

Epost: jennie.astbrant@inspiro-eq.se
Telefon: 0722-44 86 00

Hans MebiusLedarskapskonsult

Hans har 25 års erfarenhet inom kommunikation/media i olika chefsroller och utveckling av individer och grupper inom träning, kost och stresshantering. Hans är ICF-certifierad coach på ACC-nivå med inriktning mot ledare, chefer och grupper.

Epost: hans.mebius@inspiro-eq.se
Telefon: 0723-75 91 71