fbpx

Så hanterar vi Covid-19

Vi följer och lyssnar Folkhälsomyndighetens rekommendationer och följer utvecklingen noga. Folkhälsomyndigheten gör regelbundna riskbedömningar varje vecka. De nya bedömningar är utifrån analys av den senaste tidens utveckling i världen och baseras på uppgifter primärt från Världshälsoorganisationen WHO, Europeiska smittskyddsmyndigheten ECDC och svenska myndigheter.

Alla våra kunder, medarbetare och övriga som leverantörer och besökare uppmanar vi på Inspiro att vara uppmärksamma på symtom på luftvägsinfektion, små som  lindriga och ber er att stanna hemma om man känner sig bara lite sjuk. Det gäller givetvis både arbete och privat.Vi genomför våra möten online i mest möjliga mån.

Vi genomför bara våra utbildningar och coachningar enligt plan så länge vi är trygga med att vi inte utsätter någon deltagare, lärare eller övrig personal för någon risk för smitta.

Vilket också innebär att varje deltagare, lärare och övrig personal har ett eget ansvar för att inte deltaga om även den minsta symtom infinner sig. Fram till andra rekommendationer görs genomför Inspiro endast onlineutbildningar och inga fysiska kurser.

All personal som varit i något riskområde och följer strikt 14 dagars karantäntid.

Vi använder Cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta accepterar du detta.