fbpx

UTBILDNING

Självledarskap

Självledarskap börjar alltid med dig själv. Att ha en god självkännedom är grunden till ett gott ledarskap. Du behöver ta reda på vem du är, vilka drivkrafter och beteenden du har innan du kan leda andra på ett framgångsrikt och hållbart sätt.

Först när vi har förstått oss själva och våra egna beteenden, klarar vi av att hantera komplicerade relationer, svåra situationer och konflikter. Först då kan vi stötta andra och bli effektiva problemlösare. 

Vi har lång erfarenhet av att stötta chefer till att utveckla sitt självledarskap. Vi kan hjälpa dig att analysera dina drivkrafter, din emotionella intelligens och kommunikationsstil.

NYHET!  Läs mer om vår onlinekurs i självledarskap!

 

EQ är avgörande för hur framgångsrik 
en chef är i sitt ledarskap.

Vi utvecklar chefer till EQ framgångsrika hållbara ledare

Det Hållbara Ledarskapet

Innan utbildningen får du möjlighet att göra ett test som mäter din emotionella intelligens som du även får 1 timmes personlig återkoppling på. EQ-profilen hjälper dig att få insikt om dina beteenden och hur du kan utveckla dem i relation till dig själv och andra.

Vi fördjupar oss vi emotionell intelligens och det coachande förhållningssättet. Vi tar bland annat upp verktyg som aktivt lyssnande, kraftfulla frågor, den inre potentialen och feedback.

I utbildningen varvas teori med praktiska övningar. Efter avslutad utbildning får du även ett individuellt coachsamtal med en av våra certifierade coacher för att fortsätta utvecklingen av din emotionella intelligens som förstärker och förankrar dina nya insikter.

Syftet med denna utbildning är att du ska få insikt om VAD du behöver utveckla samt HUR du ska göra för att bli ner framgångsrik och hållbar. Denna utbildning är till för att skapa förändring som håller!

Ledarskapsprogram

Vad är det som utmärker framgångsrika chefer och ledare? Välgrundad forskning menar att nyckeln till framgångsrika organisationer med motiverade, välmående och effektiva medarbetare beror på väl utvecklad EQ. Forskning visar också att chefer som leder med emotionell intelligens, kommunicerar mer effektivt, bygger starkare relationer och är mer förändringsbenägna. Hela 80% av en persons framgång kan hänföras till EQ-förmågor.

Inspiros Ledarprogram syftar till att utveckla dig som chef till en hållbar och emotionell intelligent ledare, något som ger starka och positiva effekter på personalen med förhöjd effektivitet, produktivitet och trivsel. När du som chef leder med en väl utvecklad emotionell intelligens i kombination med ett coachande förhållningssätt kommer effekten bli ett ökat engagemang hos dina medarbetare som i sin tur kommer få positiva effekter när det gäller medarbetarnas trivsel och produktivitet. Detta kommer även att leda till ökad lönsamhet.

Ledarprogrammet sträcker sig över cirka 8 månader.

EQ – Online Workshop

Lär dig mer om vad emotionell intelligens handlar om och hur EQ påverkar oss i ledarskapet och livet i allmänhet. Denna workshop är till för dig som är nyfiken på din egen EQ-profil och som vill utveckla dig vidare inom emotionell intelligens.

Innan utbildningen gör du ditt EQ-test som vi sedan arbetar med i olika övningar. Du får lära dig vad alla EQ-förmågor handlar om och hur de påverkar dig i ditt ledarskap. Vi tittar på framgångsfaktorerna i ledarskapet och vad du kan göra för att bli en mer framgångsrik och hållbar ledare.

Utveckla ert team i EQ!

Vill ni jobba med att förstå och utveckla er EQ i teamet eller ledningsgruppen? Då är denna workshop helt rätt för er. Var och en gör sitt eget EQ-test innan workshopen. Dagen innefattar analys och övningar kring din egen EQ-profil samt hur hela gruppens EQ ser ut. Vi jobbar med era främsta styrkor och era utvecklingsområden. Denna workshop kommer att ge er insikt i om vad ni kan förbättra för att bli starkare som team. Vill ni jobba vidare med EQ i gruppen så finns en fortsättning där vi diskuterar strategier för att nå ert önskade läge och där ni gemensamt utformar en handlingsplan.

Nyfiken på att veta mer? Maila oss så får du mera info eller anmäl intresse på: ledarskap@inspiro-eq.se

Ett hållbart ledarskap leder till framgång och lönsamhet!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att lämna en intresseanmälan så återkommer vi med mer information till dig.
Intresseanmälan är inte bindande

Det hållbara ledarskapet online

Innan ledarskapsutbildningen får du möjlighet att göra ditt EQ test som mäter din emotionella intelligens för att få insikt om dina beteenden och hur du kan utveckla dem i relation till dig själv och andra. Du får även en timmes återkoppling på din EQ-profil.

Under tre förmiddagar ses vi online och pratar om emotionell intelligens samt det coachande förhållningssättet. Vi tar bland annat upp verktyg som aktivt lyssnande, kraftfulla frågor, den inre potentialen och feedback.

I utbildningen varvas teori med konkreta övningar. Efter avslutad utbildning får du ett individuellt coachsamtal med en av våra certifierade coacher så att du kan arbeta vidare med att utveckla din emotionella intelligens.

Vad ingår
–  EQ-test och din EQ-rapport plus en timmes återkoppling
–  Kompendium med nycklar till ett hållbart ledarskap
–  1 timmes coaching med certifierad coach

Pris & längd
Längd: 3 halvdagar
Tid: 8.30-12.30
Plats: Zoom
Pris: 11.500 kr exkl. moms

Utbildningstillfällen 2021
– 17, 18, 19 Februari
– 14, 15, 16 April

Anmäl ditt intresse!
Mejla oss på ledarskap@inspiro-eq.se eller använd vårt intresseformulär.

Ledarskapsprogrammet

I detta ledarprogram kommer du att utforska dina egna förmågor för att få nya insikter om var du själv befinner dig och vad du kan utveckla för att nå ett hållbart ledarskap. Du kommer att få ta del av flera kraftfulla och praktiska verktyg för ett coachande förhållningssätt vilket kommer att ge mer engagerade och motiverade medarbetare.

Upplägg
Innan programmet startar genomför du ett EQ-test som mäter din emotionella intelligens. Din personliga EQ-profil hjälper dig att få viktiga insikter om dina beteenden och hur du kan utveckla dem i relation till dig själv och andra. Forskning visar att det krävs en hög grad av självmedvetenhet för att leda andra på bästa sätt.

Vi startar upp med en två dagars utbildning i det hållbara ledarskapet. Därefter ses vi ca var 6:e vecka för en workshop på 3 timmar per tillfälle. 

Under programmet blir du även coachad utifrån din EQ-profil för att du ska kunna fördjupa dig i något av dina utvecklingsområden med syftet att säkerställa resultat som är hållbara.

Programinnehåll:

  • Utbildningen Det Hållbara Ledarskapet 2 heldagar
  • 7 st workshops á 3 tim ca var 6:e vecka
  • EQ-test med individuell återkoppling
  • Individuell coaching 6 tillfällen
  • Återmätning av din EQ efter avslutad coaching


Pris & längd

Längd: ca 8 mån
Plats: Hos er eller online
Pris: 47.500 kr exkl. moms

Utbildningstillfällen 2021
Uppstart enligt önskemål

Anmäl ditt intresse!
Mejla oss på ledarskap@inspiro-eq.se eller använd vårt intresseformulär.

Emotionell intelligens - online workshop

Lär dig mer om vad emotionell intelligens handlar om och hur EQ påverkar oss i ledarskapet och livet i allmänhet. Denna workshop är till för dig som är nyfiken på din egen EQ-profil och som vill utveckla dig vidare inom emotionell intelligens.

Innan utbildningen gör du ditt EQ-test som vi sedan arbetar med i olika övningar. Du får lära dig vad alla EQ-förmågor handlar om och hur de påverkar dig i ditt ledarskap. Vi tittar på framgångsfaktorerna i ledarskapet och vad du kan göra för att bli en mer framgångsrik och hållbar ledare.

Utveckla ert team i EQ!
Vill ni jobba med att förstå och utveckla er EQ i teamet eller ledningsgruppen? Då är denna workshop helt rätt för er. Var och en gör sitt eget EQ-test innan workshopen. Dagen innefattar analys och övningar kring din egen EQ-profil samt hur hela gruppens EQ ser ut. Vi jobbar med era främsta 

styrkor och era utvecklingsområden. Denna workshop kommer att ge er insikt i om vad ni kan förbättra för att bli starkare som team. Vill ni jobba vidare med EQ i gruppen så finns en fortsättning där vi diskuterar strategier för att nå ert önskade läge och där ni gemensamt utformar en handlingsplan.

Vad ingår:
– EQ-test och din EQ-rapport
– Utbildningsmaterial
– Utbildningsintyg

Tid: kl 9.00-16.00
Plats: Zoom
Pris: 4.500 kr + moms

Öppen utbildning 2021:
10 februari, 17 mars, 21 april, 19 maj kl. 9-16

Företagsanpassad utbildning:
Enligt era önskemål

Vi använder Cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta accepterar du detta.