fbpx

Ett urval av våra uppdragsgivare

Vi arbetar direkt med företag och som samarbetspartner till rekryteringsföretag. Våra uppdragsgivare är främst HR chefer och rekryterande chefer. Vi erbjuder utbildning inom EQ och det coachande ledarskapet, ledarskapsutveckling, teamutveckling, kandidatprofiler av slutkandidater i en rekryteringsprocess, och coaching med EQ som utgångspunkt. Inspiro hjälper många kunder över hela världen att göra rätt urval av nya medarbetare.

LK Systems

Kandidatbedömningar i nyrekryteringar och drivkraftsanalyser av ledare. Workshop om drivkrafter för ledningsgruppen.

H&M

Långvarigt samarbete med som främst utgörs av löpande kandidatbedömningar av nya Business Controllers. Bedömning av EQ, ledarskap och analytisk förmåga. Chefscoaching av flera ledare.

Pfizer

EQ-workshop med chefsforum samt EQ-profiler med återkoppling på ledningsgruppen. Chefscoaching av flera ledare.

Beijer Byggmaterial

Ledarprogram för ledningsgruppen i Region Stockholm som består av
utbildning i emotionell intelligens i ledarskapet och det coachande förhållningssättet. Därefter moduler i olika delar av ledarskapet såsom EQ på gruppnivå, teamet, feedback mm. Löpande individuell coaching av cheferna. Dessutom fysiska träningspass en gång i månaden.

BBI Healthcare

Utbildning av ledningsgruppen i emotionell intelligens i ledarskapet.
Fortbildning i EQ på gruppnivå. Individuell coaching av chefer.

Vattenfall

Teamutveckling på ett internationellt team. Individuella ledartester samt workshop i teamets styrkor och utvecklingsområden. Individuell coaching av chefer.

Hur kan Inspiro hjälpa er?

Vi har gedigen erfarenhet av ledarutveckling och coaching och är specialister på den emotionella intelligensen.

Vi hjälper gärna dig och ditt företag att utforska och utveckla EQ-nivån för att nå ett mer hållbart och framgångsrikt ledarskap. Om du är nyfiken på att veta mer så finns vi bara ett samtal eller mail bort. Boka in ett kostnadsfritt samtal med oss så kan vi diskutera vad just era behov är. Välkommen! 

Vi använder Cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta accepterar du detta.