fbpx

Om Inspiro EQ Consulting

Inspiros vision är utveckla chefer till framgångsrika och hållbara ledare. Vi arbetar med emotionell intelligens som utgångspunkt för att stärka ledarskapet eftersom vi starkt tror på att EQ är en mycket viktig framgångsfaktor som bidrar till en högre lönsamhet i en organisation. Vi har tillsammans många års erfarenhet av ledarskap, coaching, rekrytering och utbildning. Vi är ICF-certifierade coacher på ACC-nivå. Inspiro EQ Consulting innehar certifikat i flera olika arbetspsykologiska testverktyg inom emotionell intelligens, drivkrafter, personlighet och analys.

Inspiro består av ett passionerat team där vi drivs av viljan att utveckla chefer till att bli emotionellt intelligenta ledare. Vi strävar alltid efter att vara professionella, ge utmärkt och snabb service till våra kunder och skapa långvariga relationer och samarbeten. Vår gemensamma drivkraft är ambitionen att ingjuta kraft på både individ- och gruppnivå för att chefen ska nå sin fulla potential.

Inspiro är också en del av ToGetThere  som är är ett nätverk av små företag med kompetenta människor som brinner för att skapa arbetsglädje, produktivitet och meningsfullhet på arbetsplatser och i organisationer. Läs mer här.

Välkommen till Inspiros kontor som ligger på Stortorget 7 i Gamla Stan i Stockholm. 

VD/Ledarutvecklare/coach

Louise Mebius

Louise har bakgrund som försäljnings- och marknadschef, rekryteringskonsult och egen företagare. 12 års erfarenhet av kandidatbedömningar, ledarutveckling och coaching. Louise är ICF-certifierad coach på ACC-nivå med inriktning mot ledare, chefer och grupper. Louise är certifierad i EQ-i, Facet5 personlighetstest, Scales färdighetstester, Reiss Motivation Profile och Extended DISC.

Välkommen att höra av dig till oss för att prata om självledarskap, emotionell intelligens, drivkrafter och coaching.

Vi använder Cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta accepterar du detta.