En från Inspiro till dig

En gåva som kan förändra mycket i ditt liv till det bättre! Den har ingen form, doft, färg eller vikt så vi kan tyvärr inte slå in och skicka den men den är gratis för bara dig och väldigt användbar. Nyfiken?

Detta är en stund där du är i fokus och får möjligheten att komma fram till avgörande insikter, förståelse, idéer eller lösningar på saker du funderat på länge och kanske upplever som svåra. Vi lever nu i utmanande tider. 

Vi som ger dig denna gåva är välutbildade, professionella coacher med stor erfarenhet av framgångsrika resultat. Forskningen säger att du kan få +74% ökning på måluppfyllelse, +60 % förbättring på prestanda och +46% bättre trivsel med hjälp av coaching!*

* Källa: Metaanalys utförd av T. Theeboom et al, University of Amsterdam

P.S Boka ditt coachsamtal senast 28 februari! 

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Varsågod – här är din nyårsgåva från oss!

Du får en 30 minuters professionell coaching av en ICF-certifierad coach som kommer ge dig 100% fokus. Det enda du behöver göra är att boka dig nedan och hoppas du är någon av de 10 första som hör av sig. Du förbinder inte heller till någon fortsättning. Kanske dina viktigaste 30 minuter? Du tänker kort om tid? Ca 1950 ord hinner man säga på en halvtimme.

Det finns 10 platser att boka så det är först till kvarn!

Erbjudandet gäller fram till 28/2. Din coaching sker under mars.

Intresseanmälan

Anmäl gärna ditt intresse i vårt formulär så återkommer vi till dig med mer information.
Intresseanmälan är inte bindande.

Vi använder Cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta accepterar du detta.