fbpx
Sommarbild

Ett erbjudande från Inspiro till dig

Vad motiverar dig egentligen?

Reiss Motivationsprofil är det första empiriskt utvecklade testet, som ger en komplett bild av en människas grundläggande motiv och drivkrafter. När du förstår dina yttersta motiv, drivkrafter och värderingar, kan du lättare inrätta ditt liv såsom du vill ha det och fokusera på de områden, där du äger verklig energi och motivation.

Varför använda RMP?
RMP motivationsprofil ger dig svar på ditt VARFÖR i livet. Vad motiverar dig, vad är viktigt i livet och vad saknar du i livet. Du kommer att se vilka drivkrafter som är viktigast för dig och om de är i balans. Du behöver veta ditt VARFÖR först för att veta VAD du ska göra för att sedan koppla det till din målbild om HUR du ska göra det.

Hur mäter man drivkrafter
Professor Steven Reiss skapade det första empiriska testet för drivkrafter – Reiss Motivation Profile, ett verktyg som på vetenskaplig grund analyserar människans inre motivations-faktorer.

Steven Reiss studier visade på att det finns 16 drivkrafter som vi har med oss från tidig ålder. Dessa drivkrafter är gemensamt för alla människor, oavsett ålder, kön, bakgrund och kultur. De är mer eller mindre starka och skapar en unik profil för varje person.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Erbjudande!

Ta reda på vad som motiverar dig och dina medarbetare! Just nu får du möjlighet att göra drivkraftsanalyser till specialpris. Erbjudandet gäller för bokningar fram till 31 maj 2023. Återkopplingen kan ske efter detta datum.

Spara 600 kronor!

Reiss Motivationsprofil med återkoppling 3.900 kr (ord.pris 4.500 kr)

Boka fem RMP för dina medarbetare så får du din egen helt gratis!

Tillval: Uppföljande coaching –  3 samtal 3.900 kr (ord.pris 5.500 kr)

Priserna är exklusive moms.

P.S.Boka senast den 31 maj 2022!

Hur går det till?
Efter din bokning får du en länk till Reiss Motivation verktyget där du svarar på frågor om dig själv. Därefter bokar vi tid för återkoppling på din profil. Jag ställer frågor och du reflekterar över dina drivkrafter.

Anmäl intresse i formuläret nedan!

Louise Mebius
Certifierad Reiss Motivation Master Coach

Ja tack, jag vill veta mera om mina drivkrafter!

Anmäl ditt intresse i detta formulär så kontaktar vi dig inom kort.

Intresseanmälan är inte bindande.

Har du frågor? Ring eller maila oss.

Vi använder Cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta accepterar du detta.