fbpx

Varför var jag låg på energi?

Under en period i vintras var min energinivå rätt låg. Jag orkade inte så mycket, jag tappade lusten till att jobba och jag kände mig rätt dränerad. Det var en plats som jag inte gillade att vara på, men jag visste inte riktigt vad jag skulle göra åt det.

Då kom Reiss Motivation Profile i min väg som fångade mitt intresse. Efter att jag hade fått återkoppling av Reiss Motivation Master Marika Jonmar, fick jag flera insikter om mina egna drivkrafter som jag inte riktigt hade tänkt på. Det visade sig att ett par av mina viktigaste drivkrafter inte var uppfyllda och det var därför som jag kände frustration och var låg på energi.

Mitt intresse för våra drivkrafter och motivation blev så starkt så att jag gick en utbildning och blev även jag certifierad Reiss Motivation Master Coach. Så nu hjälper jag andra att analysera sina drivkrafter och coacha dem i att få tillbaka balansen i livet. En mycket givande uppgift!

Om du vill veta mera om dina drivkrafter är du välkommen att kontakta mig. Du kan också läsa mer HÄR.

#drivkrafter #motivation #Reissmotivationprofile #inspiroeq

Vi använder Cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta accepterar du detta.